Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΡΟΔΙ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ & ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΓΥΑΛΑ

Κάθε χρόνο φτιάχνουμε για τα παιδιά, δωράκια που θα πάρουν μαζί τους φεύγοντας για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Συνήθως φτιάχνουμε ένα ημερολόγιο όπου τα παιδιά βοηθούν αρκετά και φέτος το άλλο δωράκι που αποφασίσαμε να τους δώσουμε, είναι μια γυάλα με γιορτινά στολίδια που βρήκαμε στο διαδίκτυο, σε μια άλλη παραλαγγή. Έτσι για το ημερολόγιο τα παιδιά έβαψαν το ρόδι κόκκινο και πασπάλισαν πάνω λίγη χρυσόσκονη...





















Αφού στέγνωσαν, τα στολίσαμε με κορδέλες και διακοσμητικά όπως καμπανούλες, γκι, βελανίδια χρυσά, κουκουνάρια και ετοιμάστηκαν για να κολληθούν με σιλικόνη πάνω σ' ένα μακετόχαρτο μεγέθους Α4.








Το τελικό αποτέλεσμα ήταν αυτό και πολύ μας χαροποίησε που για άλλη μια χρονιά το ημερολόγιο θα συντροφέυει τα παιδάκια μας σε όλη τη διάρκειά της!!




Για τη γυάλα χρησιμοποιήσαμε γιορτινές φιγούρες, κορδέλες, διακοσμητικά, βαμβάκι, τεχνητό χιόνι ιριδίζον, πηλό για να στερεώσουμε τις φιγούρες και πολύ πολύ κόλλα ρευστή και σιλικόνη. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό! Ελπίζω να σας αρέσει όσο κι εμάς!





 





ΠΗΓΗ : www.allaboutyou.com/craft/knit-free/glass-jar-christmas-snow-globes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου