Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Ένα συναδερφικό βραβείο για το blog μας!

Με μεγάλη έκπληξη αλλά με ακόμη μεγαλύτερη χαρά, ενημερώθηκα από δυο συναδέρφους μου, την Νίκη Σκουτέρη με το ιστολόγιο https://fatsules.blogspot.gr/ και την Γιώτα Καραγιάννη με το ιστολόγιο https://nipiagogiota.blogspot.gr/ ότι το blog μου απέκτησε ένα βραβείο. Πρόκειται για το 'Bloguero' ένα βραβείο φιλίας, ανταλλαγής εμπειριών, εργασίας και δημιουργικότητας, που δίνεται μεταξύ των bloggers ως μια αναγνώριση της προσπάθειας που γίνεται να μοιραστούμε τις ιδέες μας για τις δραστηριότητες που γίνονται στο νηπιαγωγείο. Νίκη και Γιώτα σας ευχαριστώ θερμά για την προσφορά σας καθώς και όλες τις bloggers συναδέρφους νηπιαγωγούς που από τις εξαιρετικές τους δουλειές παίρνω έμπνευση κι εγώ για δική μου τάξη.
Οι κανόνες αποδοχής του βραβείου είναι οι ακόλουθες:
1)Ευχαριστείτε αυτόν που σας πρότεινε.
2)Προσδιορίστε 10 ιστολόγια.
3)Επικοινωνήστε με τα οριζόμενα blogs, ώστε να γνωρίζουν ότι τους δώσατε το βραβείο.           
Τα ιστολόγια των νηπιαγωγών είναι όλα εξαιρετικά και δυσκολεύτηκα πολύ να επιλέξω μόνο 10 από αυτά. Οι προτάσεις μου για το βραβείο αυτό ελπίζω να δώσουν χαρά και κίνητρο στις συναδέρφους για ακόμη περισσότερες αξιόλογες αναρτήσεις. Κeep blogging!!!



3 σχόλια:

  1. Ως διαχειρίστρια του ιστολογίου http://1nipchiou.webnode.gr/ θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για το βραβείο που μοιράστηκες μαζί μας και για τα καλά σου λόγια!Καλή συνέχεια!Sharing is caring!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ Τόνια μου για το τιμητικό σου βραβείο. Νίκαια- Κερατσίνι..δίπλα είμαστε....κάπως,κάποτε θα συναντηθούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή