Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015

ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Όπως μου υποσχέθηκαν τα παιδιά, είχαν κι άλλα βιβλία που "δούλευαν" για να τα παρουσιάσουν στην τάξη. Κάποια από αυτά, τα "φρόντισαν" πολύ για να έχουν όσο το δυνατόν πιο ενδιαφέρον εξώφυλλο και να μοιάζουν πολύ σαν αυτά που πουλάει το βιβλιοπωλείο. Σας παρουσιάζω λοιπόν τις μικρές ιστορίες των παιδιών. Όλα είναι καταπληκτικά και το καλύτερο είναι ότι η υπερηφάνια στα μάτια των παιδιών για το κατόρθωμά τους, αξίζει όσο άλλο!
Η Βάλια με μια ακόμη ιστορία...
Και η Αναστασία μας έγραψε τη δική της ιστορία και μάλιστα με τα δικά της γράμματα....Ο Πέτρος μας έχει χαρίσει ήδη άλλες δυο ιστορίες του...


Η Άννα εντυπωσίασε με τα χρώματα του βιβλίου της Και το οπισθόφυλλο!!
Ο Ορέστης έφτιαξε το βιβλίο με επαγγελματικό τρόπο..
 Σκληρό και πολύχρωμο εξώφυλλο....
 η ιστορία γραμμένη στον υπολογιστή...


Όμορφη βιβλιοδεσία, προσεγμένη δουλειά!!!
 Ο Νίκος μας έκανε άλλο ένα βιβλίο (είναι η δεύτερη ιστορία του) Μας είπε ότι προτίμησε να τη γράψει με στυλό όπως οι μεγάλοι....
Και η μικρή μας η  Μαρίζα (προνήπιο) έκανε την δική της μοναδική ιστορία!
 Η Νοέλια έφτιαξε μια ιστορία για τη ζωή της Άννας.... Προσέξτε τη λεπτομέρεια κάτω δεξιά όπου υπάρχει και το barcode του βιβλίου!!!! Απίθανο!
Και τέλος μια διαφορετική ιστορία...
 Ήταν φοβερά εντυπωσιακό το εξώφυλλο και το "σαλόνι" του βιβλίου ...
 Αυτό είναι το οπισθόφυλλο ..
 Κι εδώ η συγγραφέας Έλενα που μας διηγήθηκε την ιστορία αφού όπως είπε: "Δε χρειαζόταν να τη γράψω αφού είμαι εδώ και θα σας την πω μόνη μου".....και πράγματι μας την είπε!
Διασκεδάσαμε πολύ με τις ιστορίες των παιδιών και δεν χορταίνουμε ν' ακούσουμε κι άλλες...Ποιος ξέρει άραγε, θα μας ετοιμάσουν κανένα άλλο βιβλίο; Δεν μένει παρά να περιμένουμε για να το διαπιστώσουμε...μείνετε μαζί μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου