Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Μένουμε σπίτι αλλά δεν μένουμε αδρανείς!

Οι αγάπες οι παλιές λένε ότι δεν ξεχνιούνται. Η αγάπη γι' αυτό το ιστολόγιο δεν ξεχάστηκε. Μπήκε για λίγο στο ντουλάπι αλλά ξεσκόνισε τη ναφθαλίνη και είναι έτοιμη να επιστρέψει. Για κάμποσο καιρό δεν θα γεμίζει με εικόνες από την τάξη του σχολείου μου. Μένουμε όλοι στο σπίτι για να επιστρέψουμε σύντομα και υγιείς. Θα βρίσκετε προτάσεις όχι αποκλειστικά δικές μου αλλά αξιόλογων συναδέρφων για δημιουργικές δραστηριότητες παιδιών στη νέα πραγματικότητα. Τι λέτε; Πάμε πάλι απ' την αρχή;

Στο ιστολόγιο της Άσπας, πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε δημουργικές δραστηριότητες με τα παιδιά σας για τις μέρες που μένουν σπίτι. Δοκιμάστε μερικές από αυτές. Θα τις βρείτε διασκεδαστικές!

Επισκεφτείτε ένα ιστολόγιο που δημιουργήθηκε στον καιρό της καραντίνας για να απασχολήσει παιδιά και γονείς με όμορφες δράσεις! Θα εκπλαγείτε από τις έξυπνες ιδέες του!
Η Ανοιχτή Βιβλιοθήκη μαζί με 25 Εκδοτικούς Οίκους προσφέρους δωρεάν για on line διάβασμα ό,τι βιβλίο λαχταρά η ψυχή σου! Διάλεξε από μια μεγάλη γκάμα λογοτεχνικών, παιδικών, e-books, για να μπεις στο κόσμο της φαντασίας και της περιπέτειας. Ακόμα 14 βιβλία on line για να μιλήσετε στα παιδιά για τον κορονοϊό με απλά λόγια.
Ένας ιστότοπος σκέτο έργο τέχνης! Επισκεφτείτε τον και εξασκηθείτε στη ζωγραφική με έμπνευση από μεγάλους ζωγράφους. Κάνε κι εσύ το δικό σου!


Συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου